autovehicule sh in rate ds auto center dsautocenter

Termeni si conditii

Website-ul dsautocenter.ro este proprietatea Rocki Star Eor Automobile SRL cu numar de inregistrare in Registrul Comertului, CUI 41269953.

Scopul principal al acestui website este acela de a pune la dispozitia oricaror persoane interesate (utilizatori ai website-ului), cu titlu gratuit, informatii referitoare la serviciile oferite de dsautocenter.ro.

Proprietate intelectuala

Toate fotografiile si textele de pe acest site ne apartin si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, este posibila totusi tiparirea de pagini de pe site sau copierea fisierelor pentru uz personal.

Acuratetea informatiei

In general informatiile oferite pe website-ul nostru sunt corecte, complete si sunt destinate pentru informare generala. Totusi, acestea pot prezenta erori. In consecinta, Rocki Star Eor Automobile SRL nu ofera nicio garantie cu privire la informatiile prezentate pe website si nimic din continutul acestui website nu poate fi considerat ca o garantie, un contract sau vreun alt tip de obligatie asumata de SC Rocki Star Eor Automobile SRL sau de partenerii sai fata de utilizatorii website-ului.

Produsele

Stocul de produse este actualizat de catre echipa noastra. De asemenea, puteti returna produsele in 14 zile, in cazul celor livrate direct la dumneavoastra acasa.

Protectia datelor cu caracter personal

Rocki Star Eor Automobile SRL se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal si se angajeaza sa protejeze si sa nu instraineze in nici un fel catre terti datele personale ale clientilor.

Politica privind modulele cookie

Website-ul Rocki Star Eor Automobile SRL foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Legislatie si jurisdictie

Orice disputa care poate aparea legat de acest website va fi solutionata de catre tribunale, in conformitate cu legislatia din Romania.

Cauta masina